۵۵۰۶۴۴۵۰ ۰۲۱

merleadbackground

کارگو فرودگاه امام

تلفن قسمت بار فرودگاه امام : ۰۲۱۵۵۵۲۷۶۷۴

cancel-circle
کارگو چیست کارگو چیست
کارگو فرودگاه امام کارگو فرودگاه امام
مراحل جواز مراحل جواز
هزینه کارگو هزینه کارگو

FREIGHT TO CANADA

کارگو فرودگاه امام خمینی

پیش از انکه در مورد کارگو فرودگاه امام خمینی و شیوه جواز و حمل بار توضیح دهیم باید بدانیم کارگو چیست ؟ تعریف های متعددی برای آن بیان شده است.

کارگو چیست

در دیکشنری، کارگو به کالاهایی گفته می شود که بصورت هوایی ، زمینی، دریایی یا هر شکل دیگری حمل می گردد.

CARGO در حمل نقل و اقتصاد به کالاهای تجاری گفته می شود که با اهداف اقتصادی جا به جا می گردند.

لازم به ذکر است در گذشته به بارهایی که توسط کشتی حمل می شد کارگو می گفتند، ولی امروزه به تمامی کالاهای تجاری که دارای بارنامه هستند کارگو می گوییم.

برای آشنایی با شیوه واردات بار حتما صفحه ارسال کالا به ایران را مطالعه نمایید.

معنی کارگو در ایران چیست ؟

معنی کارگو در ایران کمی متفاوت است و به کالاهایی که با اهداف تجاری و عموما به شکل هوایی حمل می شود CARGO می گویند.

تفاوت فریت و کارگو چیست (در ایران) ؟

در ایران به کالاهای مسافری و غیر تجاری (اضافه بار مسافران مانند لوازم خانه و … ) که معمولا توسط هواپیما حمل می گردد فریت می گویند در صورتی که کارگو باری است که با اهداف تجاری جا به جا می شود.

کارگو فرودگاه امام خمینی

کارگو فرودگاه امام خمینی

بسیاری از افراد و شرکت ها بر این باور هستند که بابری فرودگاه امام یک مکان رسمی است که می توانند با آنجا تماس بگیرند و امور حمل و مجوزات صادرات خود را به آنها بسپارند. به همین خاطر به دنبال شماره باربری فرودگاه امام خمینی و سایت کارگو فرودگاه امام در اینترنت می گردند .

باید بگوییم هیچ باربری و سایت رسمی از فرودگاه امام وجود ندارد و حتی بسیاری از خطوط هوایی اعم از ایرانی و خارجی مانند امارات و قطر و … حمل بار خود را به شرکت های خصوصی باربری هوایی می سپارند.

لازم به ذکر است شماره تماس باربری فرودگاه امام خمینی که در بالا ذکر شده است در واقع شماره شرکت مرلید می باشد که می تواند امور مربوط به جواز بار و حمل هوایی را برای مشتریان عزیز انجام دهد.

صادرات بار از کارگو فرودگاه امام خمینی

اگر بار تجاری دارید و می خواهید آن را از طریق فرودگاه امام خمینی ارسال نمایید باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. امور مربوط به جواز نمودن بار صادراتی در فرودگاه امام خمینی
  2.  تعیین شرکت حمل و نقل هوایی

معمولا در شرکت های بزرگ امور مربوط به جواز بار، توسط ترخیص کار استخدامی آن شرکت و با کارت بازرگانی خودشان انجام می شود که طبیعتا از کلیه امور آگاهی کامل دارند. در این شرکت ها دغدغه اصلی انتخاب باربری ای است که بتواند کارگو هوایی را به بهترین شکل و با قیمت مناسب حمل نماید.

گاهی اوقات برخی از شرکتها تمامی مراحل حمل و جواز کالا را به بابری هوایی می سپارند. در اینصورت شرکت حمل ، می تواند بار را از مکان مشتری تحویل گرفته و به مقصد مورد نظر برساند.

بعضی تاجرها وظیفه ترخیص بار در مقصد را هم به شرکت حمل خود محول می کنند. از این رو ما در مرلید کلیه امور حمل ، جواز و ترخیص در مقصد را هم انجام می دهیم و می توانیم به بهترین شکل بار شما را به دست مشتریانتان برسانیم.

در ادامه شیوه جواز کردن بارهای تجاری را در فرودگاه امام به شکل خلاصه توضیح می دهیم ، شایان ذکر است این توضیحات برای تجار و شرکت هایی که کارت بازرگانی ندارند و یا شیوه جواز کردن بار را نمی دانند بسیار مفید می باشد و برای اولین بار در ایران، مرلید آن را به رشته تحریر درآورده است.

مجوز بار از کارگو فرودگاه امام

9 مرحله جواز کردن بار تجاری در فرودگاه امام (ترخیص صادرات)

بار تجاری و مسافری در فرودگاه امام در یک سالن جواز می شوند و مراحل هر دو هم تقریبا مشابه است اما یک سری تفاوت ها وجود دارد.

برای خواندن مراحل جواز کردن بار مسافری به صفحه فریت بار مراجعه فرمایید.

1- مدارک لازم برای جواز کردن بارهای تجاری :

  1. کارت بازرگانی (داشتن کارت بازرگانی ضروری می باشد و در صورتی که فاقد کارت هستید می توانید آن را اجاره نمایید.)
  1.  INVOICE
  2. PACKING LIST
  3. تکمیل اظهارنامه گمرکی
  4. نامه به گمرک ، جهت معرفی کارت بازرگانی اجاره ای (در صورتی که کارت بازرگانی ندارید)
  5. نامه به گمرک برای معرفی نماینده شرکت جهت پاسخگویی در روز جواز
  6.  داشتن گواهینامه و یا مجوزهای ضروری (در صورت نیاز)

برخی از گواهینامه و مجوزها را در زیر معرفی کردیم:

گواهینامه بهداشت : دو نوع گواهینامه بهداشت صادر می شود یکی برای کالاهای دامی و دیگری برای کالاهای گیاهی

گواهی استاندارد : مربوط به کالاهایی است که استاندارد خاصی برای تولید دارند

مجوز صدور : مربوط به کالاهایی است که صادرات آنها منوط به اجازه اتاق بازرگانی جمهوری اسلامی می باشد مانند: سیمان ، آرد

مجوز ارشاد : برای کالاهای هنری

شناسنامه فرش : این مدرک برای صادرات فرش دست بافت الزامی می باشد.

سالن فریت بار

2- انتقال کالا به پایانه هوشمند بار و گرفتن مجوز ورود

کالای خود را به پایانه هوشمند بار واقع در فرودگاه امام منتقل می نمایید، سپس به رئیس گمرک تجاری مراجعه کرده و نامه (بر روی سربرگ کارت بازرگانی) تقاضای صادرات کالای خود (که شامل ویژگی و جزئیات بار است) را به ایشان تحویل می دهید.

در این مرحله اگر شرکتی کارت بازرگانی نداشته باشد باید نامه ای مبنی بر معرفی کارت بازرگانی به گمرک و رئیس صادرات ارائه کند.
رئیس صادرات در صورت نبود مشکل، ارزیاب را مشخص می کند و بار را به او ارجاع می دهد.

ارزیاب کلیه مدارک ها (اعم از پکینگ ، اینویس و نامه های معرفی نامه) و بار را چک کرده و مجوز ورود را صادر می نماید و زیر مدارک، مهر ورود بلامانع می باشد را میزند.

ممکن است ارزیاب در این مرحله تشخیص دهد بار شما نیارمند مجوز یا گواهینامه خاصی می باشد که اینجا هم باید نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام نمایید.

لازم به ذکر است در صورت صلاحدید، ارزیاب می تواند از بار نمونه برداری کرده و به آزمایشگاه بفرستد تا مطمئن شود در کالاهای شما مواد ممنوعه وجود ندارد. نیروهای آزمایشگاه واقع در فرودگاه امام کار نمونه برداری را انجام داده و صاحب کالا باید هزینه های مربوط به آن را پرداخت کند.

توزین بار در فرودگاه امام

3- گرفتن نوبت ورود و توزین بار

به قسمت پذیرش واقع در پایانه مراجعه کرده و نوبت ورود می گیریم ، بار باسکول می شود ، سپس قبض توزین کالا را دریافت می نماییم.

4- تایید ارزیاب و ثبت اظهارنامه در epl ( سایت گمرک ایران irica.ir )

پس از تحویل قبض توزین کالا ، ارزیاب مدارک را چک نموده و در صورت نبود مشکل ارزش بار شما را مشخص می کند. سپس باید اظهارنامه خود را در epl وارد نمایید ، اگر قادر به ثبت بار در سامانه نباشید این کار توسط نیروهای مربوطه در گمرک انجام می شود.

سامانه epl

5- تاییده نهایی رئیس صادرات

رئیس صادرات کلیه مستندات و مدارک را چک نموده و آن را تایید می کند.

6- تایید درب خروج

کلیه مدارک و پکینگ را به دفتر درب خروج (واقع در سالن فریت) برده تا چک شده و تایید شوند.

7- صدور بارنامه

پس از تعیین شرکت حمل، مبدا و مقصد مشخصات فرستنده و گیرنده و hs کد را به آنها می دهید تا بارنامه و تگ های شما را صادر نمایند.

8- تایید حراست ، مراجعه به مالی و پذیرش

کلیه مدارک و بارنامه را به حراست برده، پس از اخذ تاییده، به قسمت مالی مراجعه می نماییم و در نهایت به قسمت پذیرش می رویم و نوبت برای xray میگیریم.

9- Xray

بار توسط xray بازدید نهایی می شود و در صورت عدم مغایرت، تایید می شود و بارنامه و تگ ها مهر شده و از شما تحویل گرفته می شود و در باکس ایرلاین مربوطه که بر روی بارنامه قید شده، قرار می گیرد.

هزینه کارگو

هزینه کارگو از فرودگاه امام خمینی

  1. هزینه حمل تا فرودگاه امام و بسته بندی کالا
  2. هزینه تشریفات گمرکی
  3. هزینه حمل و نقل هوایی (بارنامه)

جهت تعیین قیمت حمل هوایی به صفحه هزینه ارسال بار به خارج از کشور مراجعه نمایید.

1. هزینه حمل تا فرودگاه امام و بسته بندی کالا

طبیعتا بارهای تجاری دارای بسته بندی مناسب هستند اما در صورت نیاز می توانید این کار را به شرکت حمل خود و یا نیروهای داخل سالن فریت بسپارید. هزینه های بسته بندی سالیانه تغییر می کند و معمولا قیمت ها به شکل مکتوب در تابلوهای پایانه هوشمند نصب گردیده اند.

 

کارگو هوایی

2. هزینه تشریفات گمرکی

اگر کارت بازرگانی داشته باشید، هزینه های گمرکی تنها شامل قبض توزین می شود که متناسب با بار شماست یعنی هرچه کالا وزین تر، قبض توزین گران تر است.
حداقل قبض توزین در سال 1400 ، 218800 هزار تومان می باشد. در صورتیکه بار شما نیاز به نمونه برداری و آزمایش داشته باشد باید هزینه های آن را هم پرداخت نمایید.

3. هزینه های کارگو مربوط به شرکت حمل

هزینه حمل یکی از مهمترین پرداختی هاییست که صاحب کالا باید پرداخت نماید. نرخ حمل به 4 عامل زیر بستگی دارد:

طبیعتا هر چقدر بار وزین تر و حجیم تر باشد کرایه حمل بالاتر و هر چقدر کشور مقصد نسبت به ایران دور تر بوده و با خط با کیفیت تری مثل قطر و … حمل شود هزینه های شما افزایش پیدا خواهد کرد.

بنابراین در بسته بندی کالا خیلی دقت نمایید که بی جهت وزن و حجم بارتان زیاد نگردد. از طرفی می بایست برای کاهش هزینه هایتان از بهترین خطوط با مناسب ترین قیمت استفاده نمایید.

ارسال بار از فرودگاه امام خمینی

ارسال بار از فرودگاه امام خمینی

اگر تابحال از ترمینال مسافربری با اتوبوس به یک شهر دیگر بار فرستاده اید حتما با گرفتن بارنامه و … آشنا هستید؟ارسال بار از فرودگاه امام خمینی هم تقریبا مشابه با ارسال بار از ترمینال جنوب است.در قسمت ترمینال کارگو فرودگاه امام خمینی تعداد زیادی از شرکت های حمل مستقر می باشند که می توانید با مراجعه به آنها و انجام یکسری کارهای اداری بسته های خود را به هرجایی که می خواهید بفرستید.معمولا شرکتی که عملیات حمل شما را بعهده می گیرند امور گمرکی و ترخیص را هم انجام می دهند.چرا ترخیص؟ قانون است که برای ارسال بار به خارج از کشور باید مجوز صادر گردد و به فرآیندهایی که در این راستا باید طی شود عملیات ترخیص گفته می شود.

شیوه ترخیص برای محموله های تجاری در ابتدای این مطلب آورده شده است.

اصولا شرکت های حمل کار ترخیص بارهای مسافری را که مفصل در قسمت فریت بار به خارج از کشور نوشته شده خودشان انجام می دهند اما برای بارهای تجاری خود کمپانی مربوطه می تواند کار ترخیص را توسط نمایندگانش بعهده بگیرد یا اینکه آنرا به شرکت حمل مرلید بسپارد.

 

پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی کجاست

پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی مکانی است برای جواز کردن بار، انجام امور گمرکی و بازرسی کالاهای خروجی از کشور می باشد.

در این پایانه که یک سوله است عملیات بسته بندی بار و وزن و باسکول کردن انجام می شود.همچنین ارزیاب گمرک در این قسمت حضور دارد تا بارها را ازنظر خطرناک یا ممنوعه بودن بازرسی نماید.

بنابراین محموله های تمام کسانی که بار مسافری یا تجاری دارند به قسمت پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی فرستاده می شود.

تمامی کارمندان پایانه و همه ی کسانیکه کارهای هندلینگ بار را انجام می دهند زیر نظر گروه هما هستند.

در صورتیکه مسافر هستید و میخواهید بارتان را بصورت جداگانه فریت کنید می بایست بارتان را به این پایانه ببرید.آدرس دقیق پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی درترمینال بار مسافری قرار دارد که می توانید لوکیشن دقیق را با پیغام به شماره واتساپ ۰۹۱۰۲۳۳۸۳۴۹ دریافت کنید.

همانطور که قبلا هم گفتیم شرکت مرلید می تواند کلیه امور جواز بار مسافری و تجاری را برایتان انجام دهد.

ساعت کار و اطلاعات بار فرودگاه امام

ساعت کار پایانه هوشمند بار امام خمینی از 8 صبح تا 3 بعدازظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه می باشد.

نکته بسیار مهم این است که پایانه هوشمند بار 2 درب دارد.یکی برای فریت بار و لوازم شخصی و دیگری برای صادرات بار.

درب لوازم شخصی معمولا تا ساعت 1 ظهر بسته می شود اما برای بارهای صادراتی و تجاری درب تا ساعت 3 باز است.

منظور از بسته بودن درب این نیست که کارمندان و بسته بندهای گمرک کار نمی کنند بلکه هیچ پذیرش جدیدی انجام نمی شود.وگرنه کار بسته بندی و صدور مجوز برای بارهای قبلی انجام می گیرد.

از آنجاییکه درب بارهای شخصی زودتر بسته می شود مردم بایستی پس از گرفتن وقت از شرکت در اول وقت در آنجا حاضر شوند تا قبل از ساعت 1 ظهر کارهایشان انجام شود.

بنابراین لطفا از قبل هماهنگی های لازم را با کارشناسان ما انجام دهید تا مجبور نشوید راه زیادی تا فرودگاه طی کنید و در آخر هم تایم کاری تمام شده باشد و نتوانیم بار شما را حمل کنیم.

حمل و نقل فرودگاه امام خمینی

حمل و نقل فرودگاه امام خمینی

منظور از حمل و نقل فرودگاه امام خمینی همان پایانه هوشمند بار است که کلیه امور حمل و نقل بارهای صادراتی در انجا انجام می شود.در واقع برای بارهای صادراتی ترمینالی وجود دارد که اکثر شرکت ها در انجا حضور دارند اما معمولا کسی برای استعلام قیمت به آنجا مراجعه نمی کند و اکثر افراد بصورت آنلاین قیمت می گیرند.به همین دلیل برای استعلام قیمت حمل به هر جای دنیا می توانید با شماره مرلید ۵۵۵۲۷۶۷۴ ۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

همچنین برای امور حمل و نقل بارهای وارداتی باید به حوزه 1 و 2 گمرک مراجعه نمایید.برای کارهای حمل و نقل های وارداتی مکان خاصی وجود ندارد و شما می بایست با تماس با شرکت های حملی چون مرلید وارد مذاکره شوید تا بتوانید بارهایتان را از نقاط مختلف دنیا به ایران وارد کنید.

 

قسمت بار فرودگاه امام خمینی کجاست؟

برای اینکه دقیق متوجه شوید قسمت بار فرودگاه امام خمینی کجاست باید سالن مسافری که تمام مسافران خارج از کشور به آنجا می روند را راهنما قرار دهید چون تقریبا یک کیلومتر قبلتر از این سالن، مکانی تحت عنوان پایانه هوشمند بار فرودگاه امام وجود دارد که هرکسی که قصد مسافرت به خارج از کشور با هر نوع خط هوایی را دارد باید اضافه بار خود را به این پایانه ببرد.خوشبختانه این مکان دارای پارکینگ مجزا است و می توانید ماشین خود را پارک نمایید و وارد سالن فریت (پایانه هوشمند بار) شوید. کلیه ی کارهای گمرکی در این سالن انجام می شود.

بهتر است قبل از مراجعه به سالن فریت کارهای حمل و ترخیص را به یک شرکت حمل مثل مرلید بسپارید تا در این سالن گیج نشوید.چون در سالن فریت فقط شرکت های حمل هستند و در آن زمان نمی توانید تازه دنبال شرکت حمل بگردید چون معمولا حمل بار از قبل رزرو می شود.

تلفن قسمت بار فرودگاه امام خمینی

تلفن قسمت بار فرودگاه امام خمینی

بسیاری از مسافران که قصد فریت بار به خارج از کشور را دارند یا تجاری که میخواهند کالاهای خودشان را به کشورهای دیگر صادر کنند دنبال تلفنی هستند تا از شرایط و‌ قوانین ارسال بار و همچنین هزینه های احتمالی اگاهی پیدا کنند.

بنابراین اگر میخواهید پیش از مراجعه به قسمت بار فرودگاه امام خمینی اطلاعات کاملی داشته باشید با شماره های زیر تماس بگیرید و شرایط بارتان را مطرح کنید تا هم شما را راهنمایی کنند و هم قیمت های حمل را اعلام کنند.

تلفن قسمت بار فرودگاه امام خمینی:
۰۲۱۵۵۵۲۷۶۷۴

نکات مهم فریت بار از فرودگاه امام

نکات مهم فریت بار از فرودگاه امام

برای فریت بار از فرودگاه امام حتما باید قبل از مراجعه به پایانه هوشمند بار با یک شرکت حمل و نقل بین المللی هماهنگی های بارتان را انجام داده باشید.چرا باید اینکار را انجام دهیم؟

زمانیکه از قبل یک شرکت حمل را پیدا می کنیم و اطلاعات بارمان را به آنها اعلام می کنیم قطعا کارشناسان کالاهای غیر مجاز در بار شما را شناسایی می کنند، وزن حجمی بار را اعلام می نمایند تا گمان نکنید معیار محاسبه قیمت گمرک فقط وزن بار است، نوع بسته بندی مطمئن و ایمن را برای بار مشخص می کنند، مدارک مورد نیاز را اطلاع می دهند تا تهیه کنید، قیمت های تمام شده را بر اساس اطلاعاتی که ارائه می کنید به شما اعلام می نمایند و  مهمترین مساله اینکه برای جواز کردن بار شما یک ترخیصکار در نظر می گیرند.

قطعا می دانید که برای طی کردن فرآیندهای گمرکی بایستی یک ترخیصکار کارتان را انجام دهد.

اما اگر بدون هیچ هماهنگی به پایانه هوشمند بار بروید ممکن است با چالش های متعددی مثل موارد زیر روبرو شوید:

1-اصلا امکان ارسال بار نباشد

2-قیمت های نجومی به شما داده شود

3-موارد ممنوعه در بار باشد

4-وزن حجمی بار بالا باشد و توانایی پرداخت هزینه ها را نداشته باشید

5-بارتان گم شود یا آسیب ببیند

6-ترخیصکار وقت خالی نداشته باشد و ….